18.11.2019
Redakce

Brankář Kacetl o vítkovickém vyrovnání: První půlka perfektní, poté jsme polevili

Vítkovice - Brankář Ondřej Kacetl předvedl na vítkovickém ledě šestatřicet úspěšných zákroků, které však více než na zisk jednoho bodu nestačily. Dva góly vítkovické Ridery na začátku třetí třetiny stály Dynamo dobře rozehrané utkání, ze kterého si nakonec tým trenéra Radka Bělohlava odvezl jediný bod.

Dělal, co mohl, ostatně jako v každém zápase, nestačilo to. Úctyhodných 36 zásahů musel v Ostravě předvést pardubický brankář Ondřej Kacetl, vyrovnávací trefu Vítkovic musel dokonce posvětit až videorozhodčí. Na jedničce Dynama bylo znát značné zklamání: „Je škoda, že si necháme ujít vedení 2:0," odstartoval hodnocení a pokračoval: „První půlku zápasu jsme zvládli perfektně, pak se něco změnilo a byli lepší oni. Ve třetí části jsme polevili."

Gólman Ondřej Kacetl, který se v letošním ročníku drží nad hranicí 92 procent úspěšnosti zákroků, ocenil i snahu soupeře, na jehož ledě se Dynamu dlouhodobě nedaří. „V hlavách jsme bilanci neměli. Vítkovice v závěru cpaly všechno na bránu, dobře clonily a my jsme udělali v obraně hodně chyb," hledal důvody neúspěchu Ondřej Kacetl.