29.01.2024
Redakce

Aukce KOUSEK HOCKEYTOWNU ve čtvrtek končí!

Ve čtvrtek 15. února končí aukce čtyř dresů ze Spengler Cupu, čtyř hraných extraligových dresů, speciálních sad puků a gólových kotoučů hráčů Dynama s motivy Dynastie Dynamo ze Dne D. Vydražte si svůj artefakt a na poslední chvíli získejte #KOUSEKHOCKEYTOWNU!

Pardubičtí fanoušci mají další možnost získat unikátní klubové artefakty. Nyní si mohou vydražit hrané dresy ze Spengler Cupu, na kterém Dynamo ziskem stříbrných medailí zaznamenalo historický úspěch. Z nejstaršího hokejového turnaje světa naleznete v aukci hrané dresy Libora Hájka, Petera Čerešňáka, Lukáše Radila a nehraný připravený dres pro zápas Roberta Kousala.

Vydražit si můžete také dresy z utkání nejvyšší soutěže. V aukci jsou hrané dresy Lukáše Sedláka, Romana Willa, Martina Kauta a Tomáše Zohorny.

V nabídce je také speciální sada puků vyrobená k výročí 100 let pardubického hokeje nebo sada speciálních puků s motivy Dynastie Dynamo ze Dne D. Pořídit si můžete také podepsané gólové puky. Jedná se o tyto kotouče:

  • Libor Hájek - 1. gól ve speciálním utkání Den D, puk Dynastie Dynamo (PCE vs KLA 3:1): gól na 1:0
  • Matej Paulovič - 4. gól ve speciálním utkání Den D, puk Dynastie Dynamo (PCE vs KLA 3:1): gól na 3:1


Aukce končí dnes, ve čtvrtek 15. 2. v podvečer. Konec aukce není v tomto případě pevně daný, aukce je nastavena jako prodlužovaná. S každým příhozem v poslední minutě aukce dané položky se k trvání aukce přidá dalších 60 vteřin. Přesný konec je specifikován u každého předmětu.

Aukce probíhá na stránkách GotAuthentic ZDE.