20.06.2016
Komerční prezentace

Léto se blíží. Získejte zastřešení se slevou!

PARDUBICE — Přemýšlíte, že si svou zahradu před začátkem letních prázdnin vylepšíte zastřešeným bazénem? Společnost Alukov, partner Dynama, připravila ve spolupráci s hokejovým klubem mimořádnou slevovou akci. Díky ní můžete získat zastřešenou terasou s 15% slevou nebo zastřešený bazén s 5%.

Obdržet atraktivní slevu je velmi jednoduché: stačí přijít do prodejny Alukov v Orli u Chrudimi a při nákupu říci heslo „Dynamo 2016“. Tato mimořádná nabídka platí do odvolání.

„Alukov patří mezi významné a důležité partnery našeho klubu. Jsme rádi, že této dlouhodobě spolupráce mohou poprvé takto napřímo využít i naši fanoušci, kterých si velmi vážíme,“ uvedl ředitel obchodu a marketingu Dynama Pardubice Miroslav Novotný.

O společnost Alukov

AlukovSpolečnost Alukov je tradiční, ryze český výrobce posuvných zastřešení teras Corso, zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení pro hotely, restaurace a kavárny Corso Horeca. Firma byla založena v Orli u Chrudimi 3. října 1995. Od té doby výrobky pod značkou ALUKOV užívají desítky tisíc zákazníků po celém světě. S roční produkcí zastřešení kolem tří tisíc výrobků se ALUKOV bezpochyby řadí mezi nejvýznamnější společnosti v oboru v celé Evropě.

Alukov si za dobu své existence vybudoval pověst jednoho z hlavních světových inovátorů v oblasti technologií zastřešení bazénů a zároveň tvůrcem systému zastřešení teras. Alukov je také respektovaným lídrem uznávané mezinárodní asociace kvalifikovaných výrobců a prodejců zastřešení bazénů s názvem IPC Team, EHZS, kterou společnost Alukov založila dne 15. července 2005. Každoročně společnost Alukov nabízí svým zákazníkům nové modely zastřešení bazénů a nová technická řešení výrobků obohacená o atraktivní prvky.

Zastřešení bazénů a zastřešení teras vyrobená v Alukovu jsou vyvážena do čtyřiceti zemí světa. Hlavními rysy našich výrobků jsou vysoká kvalita, variabilita, nadčasovost a jednoduchost používání. Díky dvacetiletým zkušenostem dokážeme nabídnout zastřešení tak, abyste byli vždy spokojeni a aby náš výrobek dokonale zapadl do Vaší zahrady. Můžete volit mezi třemi desítkami nízkých, středních a vysokých modelů zastřešení bazénů. Stále oblíbenější je také zastřešení teras s jedinečnou samostojnou čelní stěnou, díky které dosahuje naše zastřešení maximální variability.

Společnost Alukov sídlí v Orli č. p. 18 u Chrudimi, veškeré informace včetně bohaté nabídky naleznete na www.alukov.cz, zelené lince +420 800 258 568 nebo sociálních sítích Facebook, Twitter, YouTube, Google plus a LinkedIn.