23.12.2015
Jan Hrabal

VIDEO: Budu hrát na milion procent, slibuje Branislav Rapáč

PARDUBICE — V noci z pondělí na úterý přijel do Pardubic, po tréninku podepsal smlouvu, dnes absolvoval rozbruslení a ve třetí formaci Dynama nastoupí od 17.30 hodin ke svému prvnímu extraligovému utkání na ledě Chomutova. Útočník Branislav Rapáč vnímá svůj příchod na východ Čech jako obrovskou šanci a krok vpřed.

           
Letošní statistiky Branislava Rapáče v Popradu
Zápasy Góly Asistence Body +/− Tr. minuty
32 10 18 28 +3 43

„V Popradu byla skvělá parta, neodcházelo se mi odsud i kvůli bratrovi lehce. Chci se ale posunout dál, navíc Dynamo jednalo nejseriózněji ze všech zájemců, skaut klubu se na mně byl podívat osobně, to beru jako obrovské plus. Jsem rád, že jsme se dohodli velmi rychle. Učinil jsem krok vpřed. Kabina mě přijala velmi pěkně, všichni se mi snaží pomoci, za to jsem rád. Zázemí klubu je naprosto perfektní,“ prohlásil slovenský forvard po středečním tréninku.

„Moc se těším na dnešní utkání s Chomutovem a samozřejmě na oba domácí zápasy 26. a 28. prosince. Říkal jsem to v Popradě: hokej se hraje pro fanoušky. Samozřejmě, peníze jsou důležité, ale pocit hrát před plnými tribunami ničím nenahradíte. Na Vánoce má přijít devět tisíc lidí na naše zápasy, to je úžasné. Slibuji, že dám do toho všechno – budu hrát na milion procent,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.