16.12.2015
(HoH)

Kupte si VSTUPENKY na vánoční zápasy ONLINE!

PARDUBICE — Dva zápasy sehrají hokejisté Dynama v závěru kalendářního roku, o ně bývá tradičně vysoký zájem. Letos se mohou pardubičtí fandové těšit rovnou na dvojici domácích utkání: v sobotu 26. prosince Pardubice přivítají Třinec, o dva dny později hostí Karlovy Vary. Na obou zápasech zbývá dostatek vstupenek, ty jsou nově ve vyšší míře k dispozici online.

Pokladny Tipsport areny jsou otevřeny až v neděli, proto řada fanoušků využívá možnost nákupu lístků přes systém ONLINE VSTUPENKY. Klub se rozhodl vyblokovat několik set vstupenek z pokladen a přemístit je na internet, aby příznivci měli v těchto dnech širší výběr.

Systém ONLINE VSTUPENKY je k dispozici na hlavní stránce webu vpravo nahoře kliknutím na příslušnou ikonku nebo na adrese www.hcdynamo.cz/vstupenky. Nabízí výběr konkrétního místo v Tipsport areně a možnost uhrazení ceny platební kartou přes zabezpečenou bránu, přímým převodem vybraných bank (Česká spořitelna, Komerční banka, Raiffeisenbank, mBank, Fio banka), či přes virtuální účet GoPay.

V případě jakýkoliv problémů s platbou jsou pracovníci klubu připraveni zodpovědět veškeré dotazy na telefonním čísle 466 741 630, případně poradit s nákupem vstupenek. Tato forma je nejpohodlnější a zároveň nejlevnější. Řada fanoušků si ji oblíbila, přidávají se další. Takto objednané vstupenky fanoušek obdrží e-mailem, kde naleznou čárový kód, který si stačí vytisknout pro průchod turnikety v aréně.

Ceny vstupenek se mění v závislosti na čase (vyšší předstih nákupu znamená nižší cenu) i na způsobu nákupu (přes systém ONLINE VSTUPENKY jsou levnější). Majitelé platebních karet DYNAMO mohou ušetřit 15 procent z ceny.

Registrujeme veliký zájem o vstupenky na domácí zápasy 26. prosince 2015 (HC Oceláři Třinec) a 28. prosince 2015 (HC...

Zveřejnil(a) HC Dynamo Pardubice dne 15. prosinec 2015