16.05.2014
Jan Hrabal

SOUTĚŽ: Tipujte soupeře a vyhrajte vstupenky na Ligu mistrů!

PARDUBICE — Ve středu 21. května 2014 budeme všichni znát složení základních skupin znovuobnovené Ligy mistrů. Její los proběhne v rámci světového šampionátu v Minsku. Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice nabízí všem svým fanouškům možnost získat vstupenky na zápasy základních skupin zdarma. Stačí „jen“ mít štěstí v tipování…

O co jde? Již nyní jsou známy losovací koše a vy tak máte šanci získat vstupenky na Ligu mistrů, jejíž běžné ceny budou kopírovat ty extraligové, zcela zdarma. Tipujete vždy jednoho protivníka Pardubic z prvního, druhého a čtvrtého koše.

Pokud se trefíte do dvou soupeřů ze tří, tak na dva správné získáte po jedné vstupence zdarma, pokud se vám podaří správně natipovat kompletní složení skupiny, ve které budou bojovat hokejisté HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, máte celou trojici domácích zápasů grátis!

Pro účast v soutěži stačí vybrat po jednom soupeři, uvést jméno a příjmení a e-mail. Pokud můžete, vyplňte zcela nezávazně anketní otázky ohledně vašich návštěv v ČEZ Areně a vašeho nejoblíbenějšího hokejistu Pardubic. Uzávěrka tipů je v úterý 20. května 2014 ve 20.00 hodin, každý fanoušek smí poslat pouze jediný typ.

Dovolujeme si připomenout kritéria tvorby všech jedenácti čtyřčlenných skupin: každá z nich bude mít klub z prvního, druhého, třetího a čtvrtého koše. Pardubice jsou nasazeny ve třetím, tudíž můžete tipovat zbývající tři. Z nich jsme vymazali české účastníky, neboť proti nim se nemůže utkat, dále si dejte pozor, abyste netipovali dva kluby z jedné země.