24.01.2014
Komerční prezentace

SkiResort ČERNÁ HORA – PEC hlásí: na lyžaře jsme připraveni!

PARDUBICE — V lednu bylo málu dnů, kdy to na horách vypadalo na opravdovou zimu. Teď už se zdá vše zase ve správných kolejích. Na horách mrzne a svítí sluníčko. I díky tomu jsou sjezdovky ve SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC opět připravené na nápor lyžařů.

Ve SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC jela sněžná děla v posledních dnech naplno. I proto už jsou sjezdovky opět pokryté pořádnou vrstvou sněhu. „Na sjezdovkách leží zhruba 40 centimetrů sněhu.  Naši rolbaři a zasněžovači odvedli velký kus práce. Po teplých dnech, kdy sněhu ubývalo, dali sjezdovky zase do pořádku. Lyžování je tak nyní výtečné,“ říká ředitel SkiResortu Petr Hynek.

Do SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC patří pět areálů – Černá hora, Pec pod Sněžkou, Černý Důl, Velká Úpa i Svoboda nad Úpou. Ti, co sem přijedou lyžovat, tak mají k dispozici zhruba 20 km sjezdovek na jeden skipas. Už v pátek večer si mohou lidé znovu užít i večerní lyžování. A to v Janských Lázních na na sjezdovce Protěž a v Peci pod Sněžkou na sjezdovkách Javor. V provozu je i večerní na Modřínu ve Velké Úpě. Parkování k večernímu lyžování je na všech místech zdarma.

„Jakmile to bude možné, a napadne ještě trochu přírodního sněhu, spustíme znovu i lyžařské propojení dvou největších areálů SkiResortu, tedy Černé hory a Pece pod Sněžkou. Rolby na trase SkiTour si návštěvníci SkiResortu oblíbili. SkiTour jim totiž otvírá úplně nové možnosti lyžování,“ vysvětluje Petr Hynek. Nejnovější informace najdou lidé na stránkách SkiResortu na www.skiresort.cz

Fotogalerie