22.12.2013
Jan Hrabal

VIDEO: Fanoušci mohli poznat naši přípravu, řekl Miloš Říha

PARDUBICE — Několik stovek fanoušků zhlédlo na úvod Vánočního hokejového dne trénink A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Padesátiminutovou jednotku průběžně návštěvníkům komentoval Miloš Říha. „Přizpůsobili jsme k tomu, že máme celkem čtyři hráče na reprezentačních srazech. Fanoušci i tak mohli poznat, jak probíhá příprava mužstva na utkání,“ prohlásil pardubický kouč.

Nejen Miloš Říha si pochvaloval setkání s fanoušky. „Bylo to příjemné odreagování, snažili jsme se dětem připravit pestrý program. Pro malé děti je zajímavé si vystřelit na velkého brankáře, proto jsme vytvořili čtyři taková stanoviště. Nejvíce děcek chtělo střílet na Júlia Hudáčka, to je samozřejmé,“ pousmál se.

Veškeré soustředění nyní v pardubické kabině směřuje k pondělnímu duelu ve Vítkovicích. „Hrajeme doslova o šest bodů. Jedná se o předehrávku, navíc kromě tria Lukáš Radil – Tomáš Nosek – Robert Kousal nám chybí Radoslav Tybor. Příprava na utkání byla omezena, není to nic příjemného, ale uděláme všechno pro to, abychom nejen toto utkání zvládli. Chceme uhrát všechny body,“ řekl v obsáhlejším rozhovoru pro klubový YouTube kanál.

Všeobecná zdravotní pojišťovna Renomia