25.09.2013
(HoH)

Pardubičtí hokejisté se podepíší na Dni nemocnice

PARDUBICE — Obránce Marek Ďaloga a útočník Jan Starý se dnes podepíší na Dni nemocnice v Pardubicích. Ten pořádá již počtvrté Pardubická krajská nemocnice. Pardubičtí hráči se vám podepíší ve stánku prezentace klubu od 14.15 do 15.00 hodin, dále si hokejový klub připravil řadu zajímavých soutěží.

„Tato již tradiční akce slouží k představení Pardubické krajské nemocnice jako spádové nemocnice pro Pardubický kraj a jejich aktivit široké veřejnosti. Je koncipována jako velký den otevřených dveří s bohatým programem. Věříme, že bude zajímavý a přínosný pro návštěvníky všech generací,“ řekl Tomáš Gottvald, ředitel Pardubické krajské nemocnice.

„Všichni si přejeme, aby nám na rozdíl od loňského roku přálo počasí a aby se připravený program mohl uskutečnit v plném rozsahu. Doufáme, že si v něm každý najde to svoje. Pochopitelně zveme na naši akci třeba i celé školní třídy, aby se přišly seznámit s Pardubickou krajskou nemocnicí,“ dodal ředitel Gottvald.

„Venkovní“ program pro veřejnost v rámci nadcházejícího Dne nemocnice se bude konat od 14.00 do 16.00 hodin. Preventivní vyšetření a poradny, které budou probíhat na jednotlivých odděleních, a také slevové akce v lékárně a v prodejně zdravotnických potřeb potrvají až do 17.00 hodin.