05.07.2013
(HoH)

Letní zábava: pátý poklad naleznete v Lázních Bohdaneč

LÁZNĚ BOHDANEČ — V minulém týdnu jsme zveřejnili souřadnice pokladu v Hradci Králové, ten pátý jsme umístili blíže Pardubicím do města dostupného trolejbusem. Udělejte si hezký výhled do Lázní Bohdaneč a najděte další kód!

První poklad vás zavedl k Matičnímu jezeru v Pardubicích, více o něm naleznete v tomto článku. Druhý poklad jsme umístili za Chrudimi, více informací o něm naleznete zde, třetí naleznete u Kunětické hory a čtvrtý v Hradci Králové. Poklady nalezla řada příznivců pardubického hokeje, kteří se zapsali do návštěvní knihy. Jste mezi nimi i vy?

Pardubický hokej #5 – Lázně Bohdaneč

Souřadnice: N50 03.989 E15 40.793

Pátý pardubický poklad naleznete v Lázních Bohdaneč, pokud chcete menší nápovědu, tak hledejte v náletových dřevinách poblíž malebného hřbitova na kraji tohoto města.

Tento poklad vám přiblíží okolnosti zisku prvního mistrovského titulu pro pardubický hokej v roce 1973, připomene vám i následné tažení tehdejší Tesly Pardubice do finále Poháru mistrů evropských zemí. Informace naleznete v letáčku ve schránce, kde si můžete vzít některou z hokejových kartiček, které jsme do pokladu umístili.