04.06.2013
(HoH)

Jak bude vypadat šála pro „permanentkáře“? Zapojte se!

PARDUBICE — Několik stovek fanoušků využilo květnové akce, během které mohou získat vyšívanou šálu s motivy pardubického hokejového klubu. Stačilo si „jen“ koupit permanentku na novou sezonu. Hokejový klub přijde s možností, aby design takové šály si mohli fanoušci vytvořit sami.

„Velmi nás překvapil vysoký zájem o permanentní vstupenky v tomto období. Akce s klubovými šálami využilo mnoho příznivců pardubického hokeje,“ uvedl marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

I z tohoto důvodu nechá hokejový klub podobu těchto šál pro majitele permanentek zcela na fanoušcích. „I vzhledem k zájmu fandů o podobu dresu na European Trophy zcela upustíme od vlastních návrhů a necháme tvorbu šál na fanoušcích,“ pokračoval.

Všichni fanoušci tak mohou posílat vlastní návrhy buď zpracované na počítači nebo naskenovaný, případně vyfotografovaný návrh designu šály na papíře na e-mail tomas.barta@hcpce.cz. Ve čtvrtek 13. června 2013 klub zveřejní návrhy na facebookovém profilu a fanoušci budou moci hlasovat o podobě šály.

Pro potřeby soutěže si fanoušci mohou ze sekce DOWNLOAD stáhnout znak nebo obě varianty loga klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. „Těšíme se na návrhy od fanoušků, vyhrazujeme si právo vyřadit ty, které jsou dle našich názorů nevhodné, popřípadě je drobně upravit. Počítáme s tím, že hlasování bude probíhat do konce června, abychom poté zadali šály do výroby,“ doplnil Jan Kratochvíl.