31.08.2012
Jan Hrabal

Hráči nastoupí hlavou koně

PARDUBICE — V nové sezoně se můžete těšit na zajímavou novinku. Hokejisté HC ČSOB Pojišťovna Pardubice budou nastupovat hlavou koně. Ve čtvrtek prezentoval hokejový klub první fotografii na klubovém facebooku a vyvolal lavinu ohlasů.

Reklama Kubíček„Na tomto projektu pracujeme zhruba dva měsíce s tím, že samotná výroba trvala šest týdnů. Kůň je již v Pardubicích a fanoušci jej poprvé uvidí v prvním domácím utkání v úterý 18. září 2012 s Chomutovem,“ uvedl marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

Vedení hokejového klubu připravilo pro příznivce pardubického hokeje řadu atraktivních novinek. Jednou z nich je zmíněný nástup hráčů hlavou koně. „Fanoušci se určitě mohou těšit, že se s koněm potkají na řadě mimohokejových akcí, které pro ně chystáme,“ poznamenal.

Nafukovací hlavu koně vyrobila společnost REKLAMA KUBÍČEK, spol. s r. o., která má s výrobou podobných produktů bohaté zkušenosti. „Vyšli nám vstříc v našich specifických požadavcích. Věříme, že se našim fanouškům bude atraktivní nástup na ledovou plochu líbit,“ doplnil s tím, že fanoušci se mohou těšit i na další příjemná překvapení v režii domácích utkání.

Nafukovadla a nafukovací reklamy vyrábí společnost REKLAMA KUBÍČEK, spol. s r. o od roku 1989. Zpočátku firma Kubíček vyráběla dohromady nafukovadla a také horkovzdušné balony. Společnost Reklama Kubíček je od počátku největším výrobcem nafukovadel v České republice a patří mezi pět největších výrobců nafukovací reklamy v celé Evropské unii.

Fotogalerie