30.06.2012
Jan Hrabal

Nevyzvednuté rezervace permanentek jsou ve volném prodeji

PARDUBICE — Ve čtvrtek 28. června 2012 skončila pro stávající majitele permanentních vstupenek možnost jejich rezervace na novou extraligovou sezonu. Od pondělí 2. července 2012 budou uvolněná místa poskytnuta do volného prodeje.

„Do něj půjdou i některá velmi zajímavá místa. Kdo v pondělí přijde na pokladnu, tak určitě sežene kvalitní permanentky,“ řekl marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl s tím, že v pondělí jsou pokladny arény otevřeny od 9.00 do 12.00 hodin. Podle něj jsou čísla předprodeje u privátních nákupů totožná s těmi loňskými. „Pokles jsme zaznamenali u korporátní klientely. I proto je teď na pokladnách k mání řada velmi atraktivních míst nejvyšší kategorie,“ pokračoval.

Kromě ušetření finančních prostředků oproti koupi vstupenek na jednotlivé zápasy základní části přináší permanentní vstupenka na novou sezonu další výhody. „Tito fanoušci mohou navštívit oba zápasy European Trophy hrané v Pardubicích zadarmo, dalším důležitým bonusem je rezervace místa při případné účasti klubu ve vyřazovacích bojích,“ řekl s tím, že klub chystá pro tyto věrné příznivce i poděkování formou dárku, který dostanou před začátkem extraligové sezony.

Klub nabízí mimořádné rezervace

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice přichází s mimořádnou nabídkou pro své věrné fanoušky. „Naprosto rozumíme složitější finanční situaci některých příznivců. Ta je mohla odradit od koupě permanentky. Sezona byla dlouhá a finančně náročná, to si i vzhledem k investicím do dovolené plně uvědomujeme. Nově tedy nabízíme možnost rezervace permanentky s jejím pozdějším doplatkem,“ informoval Jan Kratochvíl.

„V praxi to znamená, že si fanoušek zarezervuje permanentku na určité místo a zaplatí pět set korun. Zbylou částku do ceny permanentky zaplatí do začátku sezony při převzetí permanentky za poukaz na ni,“ vysvětlil celý mechanismus.

„V klubu věříme, že této nabídky využije řada fanoušků, která váhala nad koupí permanentky právě z ekonomických důvodů. Byli bychom rádi, kdyby byla pardubická ČEZ Arena zaplněna na všechny hokejové zápasy a fanoušci nám vytvořili pravé domácí prostředí,“ doplnil Jan Kratochvíl.

Ceny vstupenek – Tipsport extraliga 2012/2013

Název Jednotlivé vstupné Permanentní vstupenka
Kategorie A 295 Kč 6600 Kč
Kategorie B 225 Kč 5000 Kč
Kategorie C 170 Kč 3600 Kč
Kategorie D 130 Kč 2650 Kč
Kategorie omezená 100 Kč 2300 Kč
Stání 100 Kč 2100 Kč

Otevírací doba pokladen

Den Otevírací doba
Pondělí 9.00–12.00
Úterý 12.00–17.00
Středa 12.00–17.00