17.06.2012
Jan Hrabal

Ondřej Šebek byl zvolen do Výkonného výboru ČSLH

PRAHA — Na sobotní Volební konferenci Českého svazu ledního hokeje, kdy funkci předsedy ČSLH obhájil Tomáš Král, byl zvolen rovněž nový Výkonný výbor ČSLH. Důvěru obdržel rovněž generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek.

„Velice si vážím této důvěry, je pro mě ctí, že jsem se stal členem tohoto orgánu,“ prohlásil nový člen Výkonného výboru ČSLH Ondřej Šebek, který byl do něj zvolen za vrcholový hokej. „Jedná se také o ocenění mé práce v nedávné minulosti pro Český svaz ledního hokeje,“ pokračoval.

Podle něj se jedná také o potvrzení pozice pardubického hokejového klubu. „Všichni v klubu jsme rádi, že máme zástupce ve vedení Českého svazu ledního hokeje. I tato volba koresponduje s naší společnou snahou budovat z Pardubic nejúspěšnější hokejový klub u nás,“ řekl Ondřej Šebek.

Dalšími členy Výkonného výboru ČSLH jsou spolu s předsedou svazu také Petr Bříza, Otakar Černý, Ctibor Jech, Aleš Pavlík, Bedřich Ščerban, František Dvořák, Karel Jankovič, Miloslav Šeba a Milan Vacke. Aleš Pavlík z Vítkovic, Bedřich Ščerban z Jihlavy a právě generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Nováčky ve vedení ČSLH jsou Aleš Pavlík, Bedřich Ščerban a Ondřej Šebek, kteří nahradili Františka Černíka, Jaromíra Látala a Jana Trundu.

Na prvním jednání výkonného výboru ČSLH, které se uskutečnilo ihned po skončení konference, zvolili jeho členové viceprezidentem pro vrcholový hokej Aleše Pavlíka, viceprezidentem pro výkonnostní hokej Miloslava Šebu a viceprezidentem pro mezinárodní vztahy a legislativu Petra Břízu.

Členy dozorčí rady ČSLH zvolila konference Zdeňka Blažka, Karla Čapka a Jaroslava Veverku za vrcholový hokej, za výkonnostní hokej potom Jaroslava Částku, Pavla Schwarze a Jana Trundu.