23.05.2012
Jan Hrabal

O Pohárovou mistrovskou tour panuje obrovský zájem!

PARDUBICE — Veliký ohlas sklidila akce HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, v jejímž rámci bude putovat mistrovský pohár celým východočeským regionem. Pohárová mistrovská tour 2012 osloví možná desetitisíce příznivců pardubického hokeje.

FORMULÁŘ K POHÁROVÉ MISTROVSKÉ TOUR 2012

Stále mají pořadatelé zajímavých akcí možnost přihlásit se do Pohárové mistrovské tour 2012. „Termíny v době letních prázdnin jsou takřka všechny zaplněny a vzhledem k velkému zájmu jsme se rozhodli tuto akci rozšířit dle časových možností na září a říjen,“ uvedla event manažerka HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Lenka Šmidberská.

„Chceme mistrovskou trofej přiblížit všem našim fanouškům, aby se s ní mohli vyfotografovat v rámci autogramiád, které chystáme. Fanoušci jezdí během sezony za námi, nyní chceme na oplátku přijet my k nim a ukázat jim mistrovský pohár,“ pokračovala s tím, že po pečlivém výběru zveřejní klub na svých internetových stránkách a facebooku časový itinerář.

Do projektu „Pohárová mistrovská tour 2012“ se může přiblížit každá obec nebo třeba i sportovní klub. Stačí jen mít chuť a vůli uspořádat akci, na kterou dorazí nejméně sto fanoušků!

Pardubický hokejový klub zapůjčí mistrovský pohár na zhruba dvacet akcí. Pokud uspějete se svým projektem, tak ve vámi zvolený termín se můžete těšit na mistrovský pohár, který vám přivezou zástupci pardubického hokejového klubu. Během léta s začátku se mapička rozroste třeba i o vámi pořádanou akci!

Tak co? Jdete do toho? Stačí vyplnit formulář v záhlaví…


Zobrazit místo Pohárová mistrovská tour 2012 na větší mapě.