14.05.2012
(HoH)

Pohár může přijet i k vám!

PARDUBICE — Chcete vidět naživo mistrovský pohár HC ČSOB Pojišťovna Pardubice? Není to zas tak těžké! HC ČSOB Pojišťovna Pardubice připravuje akci „Pohárová mistrovská tour 2012“. V jejím rámci dojede mistrovský pohár možná i do vaší obce!

FORMULÁŘ K POHÁROVÉ MISTROVSKÉ TOUR 2012

Poprvé mohli fanoušci spatřit skvostnou trofej v pátek 4. května od 14.30 hodin ve foyer budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí, další možnost budou mít v sobotu 9. června 2012 u hypermarketu Globus v Pardubicích.

„Chceme mistrovskou trofej přiblížit všem našim fanouškům, aby se s ní mohli vyfotografovat v rámci autogramiád, které chystáme. Na letošní léto tak připravujeme ‚Pohárovou mistrovskou tour 2012‘, během níž chceme navštívit obce, kde máme naše fanoušky. Oni jezdí během sezony za námi, nyní chceme na oplátku přijet my k nim a ukázat jim mistrovský pohár,“ uvedla event manažerka HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Lenka Šmidberská.

Do projektu „Pohárová mistrovská tour 2012“ se může přiblížit každá obec nebo třeba i sportovní klub. Stačí jen mít chuť a vůli uspořádat akci, na kterou dorazí nejméně sto fanoušků!

Pardubický hokejový klub zapůjčí mistrovský pohár na zhruba dvacet akcí. Pokud uspějete se svým projektem, tak ve vámi zvolený termín se můžete těšit na mistrovský pohár, který vám přivezou zástupci pardubického hokejového klubu. Během léta se mapička rozroste třeba i o vámi pořádanou akci!

Tak co? Jdete do toho? Stačí vyplnit formulář v záhlaví…


Zobrazit místo Pohárová mistrovská tour 2012 na větší mapě.