19.12.2011
Fan Club HC Pardubice

Máte poslední šanci stát se členy Fan Clubu HC Pardubice!

PARDUBICE — Už jenom pár dní zbývá do ukončení náboru do Fan Clubu HC Pardubice. Pokud i vy se chcete stát členy Fan Clubu HC Pardubice pro tuto sezonu, neváhejte a přihlaste se k nám. Už 22. prosince 2011 se totiž uzavře nábor fanklubáků pro sezonu 2011/2012.

Co Vám členství přinese? Mimo jiné se můžete těšit na zlevněné ceny výjezdů pořádaných Fan Clubem HC Pardubice, po předložení členské legitimace vám prodejna Střída Sport v ČEZ Areně poskytne desetiprocentní slevu na váš nákup, budete se moci účastnit speciálních akcí Fan Clubu s účastí vybraných hráčů a v neposlední řadě budete zařazeni do losování o zhlédnutí zápasu přímo ze střídačky HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Už 28. prosince 2011 budeme losovat dalšího šťastlivce, který se podívá na zápas HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Rytíři Kladno. Ještě o dva dny dříve, tedy 26. prosince 2011 je pro členy Fan Clubu připraveno vánoční posezení ve sportbaru Pub na Pernštýnském náměstí. Staňte se i vy členy Fan Clubu HC Pardubice!

Přihlášky můžete najít ve formátu pdf. Vyplněnou přihlášku spolu s členským poplatkem můžete předat na domácím zápasu s Českými Budějovicemi (20. prosince 2011), nebo odeslat poštou na adresu: Pavel Neuman, Horní Ředice 65, Horní Ředice 533 75. Členské poplatky na tuto sezonu byly stanoveny na 500 korun, mládež do osmnácti let 300 korun, děti do čtrnácti let, zdravotně postižení a zvířata 100 korun.

Další podrobnosti můžete najít na stránkách www.fanclubhcpardubice.cz.