02.05.2011
(HoH)

Michaela Pejzlová úspěšně reprezentuje pardubický hokej

PARDUBICE — Pardubická útočnice Michaela Pejzlová úspěšně reprezentuje pardubickýž hokej na mezinárodní scéně. V Praze byla nejlepší!

Ve dnech 21. až 25. dubna 2011 se konal v pražské Ice aréně v Letňanech další ročník prestižního mezinárodního turnaje World Select Invitation pro dívky ročník narození 1997 a mladší za účasti třech týmů z Kanady a Spojených států amerických, dvou evropských výběrů a Maďarska. Součástí českého reprezentačního týmu byla stejně jako loni i Michaela Pejzlová, která patřila k oporám tohoto velmi mladého týmu.

Michaela Pejzlová si z osmi zápasů zapsala pětadvacet kanadských bodů (8+17) a obsadila první místo v tabulce produktivity. Zcela po právu si odnesla cenu pro nejužitečnější hráčku turnaje.

Souběžně s turnajem dívek probíhal turnaj chlapců ročníku 1997, kde český tým s Michaelem Špačkem a Danielem Klineckým měřil síly s celky z Kanady, Finska, Ruska, Maďarska, Švédska, Slovenska a evropských výběrů. Ve finále porazil český tým Finsko 7:2, a získal tak vítězný pohár.

Michaela Pejzlová posléze hrála na posledním turnaji WSI v Helsinkách, kde byla opět platným členem českého výběru. Češky celé klání ve finském hlavním městě vyhrály.