19.12.2010
Jan Hrabal

Tribuny začínají čnít nad okolím

PARDUBICE — V plném proudu je stavba tribun na stadionu Zlaté přilby, kde se 2. ledna 2011 uskuteční OPEN AIR HOCKEY GAME 2011 HC Eaton Pardubice – HC Kometa Brno. Celému areálu dominuje obrovská jižní tribuna k stání, která pojme na osm tisíc fanoušků.

Pokud si chcete zápas užít mezi dalšími tisíci fanoušků na obří tribuně k stání, můžete si lístek na ni zajistit buď přes internetovou rezervaci, nebo přes systém Ticketpro, případně na pokladnách ČEZ Areny. Tato tribuna vám přinese obrovský zážitek se skvělým výhledem. Lepším než při obdobných zápasech v zámoří!

lota přes den jen malinko přeleze hranici mínus deseti stupňů, přesto na stadionu Zlaté přilby vládne čilý stavební ruch. Skládačka dvou stavěných monstrózních tribun dostává konečnou podobu.

Kromě tribun dostává svůj základ i ledová plocha. Podklad tvoří 160 tun písku, na které dělníci pečlivě přidávají podkladové desky z dřevotřísky. Ty smí tvořit odchylku nejvýše jednoho centimetru.

Od 21. prosince 2010 by se měl začít dělat první led… A pak přibydou mantinely, střídačky a bude se moci začít hrát. Obrovská show vypukne už za dva týdny, ještě k ní však vede dlouhá cesta.

Fotogalerie