09.09.2006
(HoH)

Pojeďte podpořit Moeller i na hřiště soupeřů! Pro „fanklubáky“ zadarmo!

Extraliga se rozeběhla naplno. V pátek porazil HC Moeller Pardubice Vsetín vysoko 8:2. Už zítra nastoupí ve vítkovické ČEZ Areně proti tamnímu celku. Hokejový klub Moeller Pardubice ve spolupráci s fanklubem vypravuje do Ostravy autobus. Jste-li členem fanklubu, můžete jet do severomoravské metropole zdarma!

Odjezd autobusu je naplánován na 11.00 hodin od parkoviště u ČEZ Areny, šéf fanklubu stále nabízí volná místa na toto utkání. Členové fanklubu mají cestu zdarma, ostatní se mohou svézt tam a zpět za stovku. Zájemci nechť si zarezervují místa na telefonu 724 600 733 u šéfa fanklubu.

Hned příští úterý zajíždí HC Moeller na kladenský led, na něj mohou členové fanklubu rovněž cestovat zdarma, odjezd je v jednu hodinu odpoledne a cena pro ostatní zájemce je rovněž ve výši 100 korun. Členové fanklubu opět mohou jet zdarma.

Už nyní se můžete rezervovat vstupenky do kotle na zápasy v Liberci (29. září) a v pražské Sazka Areně proti velkému rivalovi Slavii Praha (6. října) o přestávkách ve stánku fanklubu na jihovýchodním ochozu ČEZ Areny. Při rezervaci musíte zaplatit vstupenku na utkání (110 korun do Liberice, 205 korun na Slavii).

Další informace naleznete na stránkách fanklubu.