09.12.2008
(HoH)

Vánoční dárky nosí SportObchod.cz

PARDUBICE — Partner HC Moeller Pardubice SportObobchod.cz Vám představuje Vánoční centrum a s ním pečlivě vybranou kolekci vánočních dárků ve všech kategoriích. Kolekce je postavena tak, že přijde vhod opravdu všem, malým i velkým sportovcům, amatérům i profesionálům. Navíc je u většiny produktů omezen problém s různými velikostmi.  Tyto produkty jsou navíc většinou skladem.

Vánoční centrum nezapomíná ani na ty, kteří ve výběru dárku nebudou mít úplně šťastnou ruku. Právě pro ně jsme připravili rozšířené vánoční garance, které umožní vrátit nebo vyměnit zboží až do konce ledna 2009.

Každý, kdo nakoupí se navíc zařadí do velké vánoční soutěže o atraktivní výhry celkem za více než 250 000 Kč. O co se bude hrát? Např. o značkové oblečení Russell  Athletic, powerbally, funkční trička, kšiltovky, energetické nápoje a jiné.  Nejšťastnější z Vás si vylosují hlavní cenu – poukázku na zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 15 000 Kč od NewTravel.cz  

Soutěž probíhá od začátku spuštění Vánočního centra, tedy 14. listopadu a končí 18. prosince. 2008.

SportObchod.cz radí: nečekejte s nákupy na poslední chvíli, budete tak nuceni vybírat z posledních kusů přebraného zboží v totálně přeplněných obchodech a objednejte si dárky s předstihem na http://www.sportobchod.cz/vanoce  raději v klidu z domu a nechte na sebe působit kouzlo vánoc co nejdřív.