18.07.2020
Redakce

​Dynamo hokejová škola 2020 napsala svoji poslední kapitolu

Letošní už šestý ročník Dynamo hokejové školy je minulostí. Zúčastnilo se jí 115 dětí, které byly rozděleny do čtyř skupin podle roku narození od 2004 do 2014. Ve skupinách se o děti starali profesionální trenéři Dynama Pardubice, pod jejich dohledem zdokonalovaly hokejové dovednosti, herní myšlení a užily si týden zábavy.

Aby celý týden byl pro děti rozmanitý, kombinovali trenéři míčové hry s tréninky na ledě, jako výborná pomůcka se opět ukázal skatemill, ve středu byla na programu návštěva Lanového centra Pardubice spojená s opékáním buřtů a atrakcemi v podobě prolézaček a trampolín.


„Chtěl bych poděkovat všem rodičům i hráčům, že se zúčastnili šestého ročníku naší Dynamo hokejové školy. Doufáme, že si všichni užili spoustu legrace a zdokonalili si hokejové dovednosti, což jim může pomoci v jejich dalším hokejovém životě. Budeme se těšit, že se všichni znovu uvidíme při sedmém ročníku v roce 2021,“ zhodnotil uplynulé dny šéftrenér mládeže Petr Hemský.

Poslední den si děti převzaly diplomy potvrzující, že absolvovaly letošní ročník hokejové školy, a jako upomínku kartu se svojí fotografií ve výstroji.