logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
11.03.2024
Redakce

Volný prodej vstupenek na čtvrtfinále odstartoval

V pondělí 11. března v 11:00 odstartoval volný prodej vstupenek na první dvě utkání čtvrtfinále Play off Tipsport extraligy. Dynamo stále čeká na svého soupeře. Po víkendových výsledcích předkol je jasné, že se můžeme dočkat historicky prvního Východočeského derby v play off nebo znovu po roce vyzveme v boji o semifinále Olomouc. Do čtvrtfinálové série vstoupí Pardubice v pátek 15. března v 18 hodin na domácím ledě.

Dynamo zakončilo základní část Tipsport extraligy na prvním místě. Už delší dobu tak má jistotu, že v play off bude sérii začínat vždy na domácím ledě. První dva zápasy čtvrtfinále odehrají pardubičtí hokejisté v enteria areně, a to v pátek 15. března od 18 hodin a v sobotu 16. března od 15 hodin.

Čtvrtfinálový soupeř je stále neznámý, Dynamo může narazit na Hradec Králové nebo Olomouc. Vše závisí na výsledku rozhodujícího 5. zápasu předkola mezi Libercem a Olomoucí. V případě výhry Tygrů se východní Čechy dočkají historicky prvního derby v play off, v případě úspěchu Hanáků přijde repríza loňského čtvrtfinále.

Poslední fáze prodeje vstupenek probíhá volně přes prodejní systém Enigoo v aplikaci i na našem webu od 11. března 11:00.

Ceny vstupenek na první dvě čtvrtfinálová utkání Play off Tipsport extraligy ledního hokeje

Kategorie A

Kategorie B

Kategorie C

Kategorie D

Kategorie omezená

Stání

Dynamo ID a volný prodej

750

650

550

450

300

300