logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
31.10.2023
Redakce

Spouštíme mobilní aplikaci HC Dynamo!

Hokejový klub Dynamo Pardubice chce nadále posouvat svou značku, rozvíjet marketingové aktivity a poskytovat svým fanouškům ty nejlepší služby. Proto klub spouští novou mobilní aplikaci HC Dynamo! Přináší funkci uvolnění a přenechání míst permanentkářů, možnost nákupu vstupenek přímo v aplikaci, importování kalendáře zápasů a akcí Dynama do svého telefonu a veškeré důležité informace na jednom místě. Stáhněte si mobilní aplikaci HC Dynamo a žijte Hockeytown! Aplikace je dostupná na AppStore i Google Play.

Aplikace HC Dynamo přináší pardubickým fanouškům nové možnosti. Přímo v aplikaci mohou nakupovat vstupenky a majitelé permic uvolňovat či přenechávat svá místa, pokud zrovna nebudou moci přijít na zápas. V aplikaci budou veškeré novinky, rozpis zápasů, tabulky, statistiky a mnohem více. Svůj kalendář můžete synchronizovat s programem Dynama a s notifikacemi budete ihned informováni o všem důležitém.

Dynamo ID

Důležitým prvkem aplikace je Dynamo ID. Je to unikátní nástroj, díky kterému bude v aplikaci možné nakupovat vstupenky nebo uvolnit či přenechat místo permanentkáře. Dynamo ID získáte jednoduchou registrací. V rámci Dynamo ID také vznikne speciální kreditový systém. Na svůj účet si můžete nahrát finanční obnos a následně nakupovat vstupenky nejrychlejším možným způsobem, přičemž 1 koruna = 1 kredit.

Uvolňování a přenechávání permic

Majitelé permanentních vstupenek mohou uvolnit nebo přenechat své místo jiným fanouškům, pokud zrovna nemohou na zápas dorazit. V případě, že své místo uvolní a vstupenka na zápas se prodá, obdrží permanentkáři 50% částku z ceny této vstupenky zpět na své Dynamo ID. Pokud tedy máte permici na sedadlo v kategorii A, uvolníte ji a vstupenka se prodá (cena vstupenky je 500 Kč), na vaše Dynamo ID v aplikaci obdržíte 250 kreditů. Ty následně můžete použít na nákup dalších vstupenek.

Své místo mohou permanentkáři také zdarma přenechat kamarádovi nebo známému, a to bez jakéhokoliv rizika, že by permici někdo zneužil. Při přenechání se totiž vytvoří vstupenka pouze na jedno utkání v podobě unikátního QR kódu. Vaše permice tak zůstane v bezpečí.

Uvolnit či přenechat permici je možné vždy nejpozději dvě hodiny před začátkem utkání.

Nákup vstupenek a permic

Fanoušci Dynama mohou nově nakupovat vstupenky na utkání přímo v aplikaci HC Dynamo. Stačí si na své Dynamo ID nahrát finanční obnos a následně pomocí kreditového systému zakoupit vstupenky. Vstupenky na zápasy si už není nutné tisknout. Stačí mít po ruce mobil s aplikací HC Dynamo, kde budete mít vstupenku v podobě QR kódu, který použijete při průchodu turnikety.

V aplikaci HC Dynamo bude možné také pořídit permici na příští sezonu. Stejně jako vstupenky, také permice už v příští sezoně nebudete muset nosit fyzicky u sebe. U turniketů postačí načíst QR kód z aplikace.

Ještě blíž Dynamu

Aplikace HC Dynamo přináší kromě nového ticketingu také veškerý důležitý obsah. Novinky, rozpisy zápasů, nebo tabulky. S Dynamo ID si můžete naimportovat termíny zápasů a důležitých akcí Dynama přímo do svého kalendáře v mobilním telefonu. Díky notifikacím se navíc dozvíte všechny důležité zprávy z dění svého milovaného klubu takřka okamžitě.

Vývoj aplikace HC Dynamo a Dynamo ID neustále pokračuje. Už nyní pracujeme na nových funkcích, které aplikace přinese a svým fanouškům tak zprostředkuje nové možnosti a zážitky.

Stáhni si aplikaci HC Dynamo a žij Hockeytown! Už nyní na AppStore ZDE i Google Play ZDE.