logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
13.03.2024
Redakce

Přijďte na čtvrtfinálové zápasy s předstihem a užijte si bohatý Fanfest!

V pátek 15. března a v sobotu 16. března rozehrají pardubičtí hokejisté čtvrtfinálovou sérii play off s Mountfieldem HK. První východočeský souboj v historii vyřazovacích bojů bude v obou případech sledovat zaplněný stadion. Už před zápasem se fanoušci mohou v oba hrací dny těšit na bohatý Fanfest před hlavním vchodem do enteria areny!

Východočeské derby ve čtvrtfinále play off slibuje atraktivní a napínavou podívanou pro celý region. Dynamo vstoupí do série dvěma domácími zápasy, a to v pátek 15. března od 18 hodin a v sobotu 16. března od 15 hodin. Oběma zápasům bude předcházet Fanfest před hlavním vchodem do enteria areny, který začne vždy tři hodiny před úvodním buly a nabídne bohatý doprovodný program.

V pátek 15. března bude program Fanfestu zahájen v 15:00. Pouze v tento den se budete moci vyfotit s Pohárem Jaroslava Pouzara za vítězství v základní části Tipsport extraligy!

O den později můžete Fanfest navštívit od 12:00. Pouze v sobotu se fanouškům od 13 hodin podepíší dva hráči Dynama, kteří v sezoně nastupovali za B tým a oblékli také dres áčka.

Program Fanfestu před pátečním i sobotním zápasem:

V obou zápasových dnech můžete vyhrát v soutěži Betano Power Shot! Pro všechny fanoušky bude od našeho Premium partnera Betano přichystána hokejová střelnice a soutěžícímu s nejtvrdší střelou bude o komerční přestávce předán podepsaný dres a voucher na sázku zdarma ve výši 5 000 Kč! Soutěž je určena pouze pro starší 18 let.

Fanfest nabídne také Nintendo zónu s konzolí Nintendo Switch! Vyzkoušet si budete moct celou řadu her včetně těch, kde hlavní roli hraje slavný Mario. Tak neváhejte a zamiřte si zahrát právě Mariovky či si otestovat své sportovní schopnosti v Nintendo Switch Sports.

Ve stánku GotAuthentic si můžete pořídit unikátní suvenýry! V nabídce budou speciální puky připravené pro čtvrtfinálovou sérii s Hradcem Králové, které budou mít stejný design jako kotouče, se kterými se bude hrát přímo na ledě. Zakoupit si můžete také poslední speciální puky s motivy Dynamického dne nebo Dynastie Dynamo a další hrané a gólové kotouče z této sezony. K dostání bude i nové číslo Magazínu Dynamo! Při sobotní autogramiádě hráčů Dynama bude GotAuthentic certifikovat podepsané karty.

Těšit se můžete také na rozšířený sortiment cateringu! Náš partner Melodie catering bude na grilu připravovat klobásy a krkovici, na ohni pak vepřovou kýtu od kosti. Posílena bude také distribuce piva, aby byl odbyt co nejplynulejší. Catering bude otevřený i v přestávkách obou zápasů.

Dále si na Fanfestu můžete zahrát Stiga hokej a nechat si na svůj obličej namalovat červenobílé barvy.

Na místě budou k dispozici mobilní toalety.