logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
04.03.2024
Redakce

PREVIEW: Předkolo Chance ligy strartuje!

Historický postup béčka do předkola play off! V boji o čtvrtfinále se svěřenci Tomáše Jirků utkají s Přerovem, série hraná na dvě vítězná utkání začíná už v pondělí 4. března na Zimním stadionu v Chrudimi. Následné druhé i případné třetí utkání se odehraje v Přerově. Přijďte povzbudit naši rezervu!

Vstupenky na první utkání předkola jsou v prodeji už od soboty 2. března, ceny zůstávají stejné jako v základní části. Permanentkáři mají vstup zdarma, za vstupenku na stání zaplatí fanoušci 80 Kč, na sezení pak 100 Kč. Prodej probíhá ONLINE ZDE. Prodej bude probíhat v den utkání také na pokladnách ZS v Chrudimi, začínat bude hodinu před začátkem zápasu.

Vozíčkáři mají vstup na zápasy Dynama Pardubice B zdarma, stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě nahlásili předem na e-mailu na tomas.rolinek@hcdynamo.cz.

V předkole play off Chance ligy se pardubická rezerva utká s Přerovem. Zubři skončili v tabulce na šestém místě a jen o bod jim unikl přímý postup do čtvrtfinále. Ve skvělé formě byl Přerov hlavně v lednu, kdy vyhrál devět z deseti zápasů. V posledních zápasech základní části pak dokázal porazit například Sokolov, Jihlavu, nebo v posledním utkání Třebíč.

Nejproduktivnějším hráčem v základní části byl Daniel Indrák, který se však s 24 body umístil až na 59. místě ligové produktivity. Velkou oporou Zubrů je dvaadvacetiletý brankář Michal Postava, ten v základní části naskočil do 44 zápasů, ve kterých inkasoval v průměru pouze 1,84 gólů na zápas a úspěšnost zákroků měl úžasných 94,3%. Připsal si také šest čistých kont.

Dokáží pardubičtí hráči najít na Postavu recept a postoupit do čtvrtfinále Chance ligy? První zápas předkola startuje už v pondělí 4. března od 18:00.

Termíny zápasů předkola Play off Chance ligy

1.

HC Dynamo Pardubice B vs. HC Zubr Přerov

pondělí 4. března 2024 v 18:00, ZS Chrudim

2.

HC Zubr Přerov vs. HC Dynamo Pardubice B

středa 6. března 2024 v 17:30, ZS Přerov

případný 3. zápas

HC Zubr Přerov vs. HC Dynamo Pardubice B

čtvrtek 7. března 2024 v 17:30, ZS Přerov