logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
10.02.2024
Redakce

PREVIEW: Béčko proti favoritovi. Do Chrudimi přijede Vsetín

Další velká výzva pro pardubické béčko! Po reprezentační přestávce se vrací na domácí led v Chrudimi, kam přijede Vsetín, tedy druhý tým tabulky. Podaří se Dynamu B udržet na desáté příčce, která zaručuje postup do play off? Utkání startuje v pondělí 12. února od 18:00.

Pardubický B tým v posledních zápasech střídal výhry s porážkami. Naposledy zvládl důležité utkání s tabulkovým sousedem ze Slavie. Z pražského Edenu si odvezl vítězství 4:1, když se postupně prosadili Daniel Herčík, Jan Zdráhal, Michal Pochobradský a Robin Kaplan.

Do sestavy béčka se vrátil také Tomáš Urban, který pokračuje tam, kde před hostováním v Litvínově skončil. Na výhře nad Slavii se podílel dvěma asistencemi a v Chance lize tak má už 23 kanadských bodů ve 28 zápasech.

„Vyhráli jsme a máme tři body, které jsme potřebovali, protože teď se nám každý bod hodí. Všichni víme, o co hrajeme. Věděli jsme, že to bude těžké utkání a opravdu bylo. Ale s tím jsme počítali," říkal po utkání Jan Starý, asistent trenéra Dynama B.

Už v pondělí 12. února čeká béčko další těžký oříšek. Už v 18:00 začíná utkání proti druhému Vsetínu.

Ten se po nepovedeném začátku roku 2024 opět dostává do formy. Zvládl tři z posledních čtyř utkání, přičemž naposledy si lehce poradil s Přerovem, který na domácím ledě porazil 5:1.

Poslední vzájemný zápas na chrudimském ledě však Dynamo B zvládlo, když ve vyrovnaném duelu zvítězilo 2:1. Dokáže béčko překvapit favorita i tentokrát? Vstupenky si můžete on-line zakoupit ZDE.