logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
09.03.2024
Foto: Facebook Juniorský hokej

Oslaví junioři doma postup? Zbývá poslední dílek skládačky

Pardubičtí junioři si v pátek z Ostravy odvezli dvouzápasový náskok a na domácím ledě jim stačí udělat jen poslední krok k tomu, aby postoupili z předkola do dalšího kola play off. Uzavřít sérii mohou talentovaní mladíci Dynama už v pondělí 11. března od 17:15 ve velké hale enteria areny. Vstup je zdarma přes vrátnici pardubického stadionu.

Svěřenci Jakuba Vence vstoupili do série proti Vítkovicím výhrou 4:1. Gólově se pod ní podepsali Koudelka, Tvrdík, Jaša a Jevtěchov. Téměř třicet střel vítkovických mladíků pochytal Lukáš Vílém, který do organizace Dynama zamířil před letošní sezónou právě z Vítkovic.

259 diváků pak v OSTRAVAR ARÉNĚ sledovalo hororový vstup juniorů Dynama do druhého utkání. Po necelých dvou minutách totiž Ostravané vedli už 2:0 a pardubická střídačka reagovala oddechovým časem. V dalším průběhu zápasu už však Pardubice svému soupeři nedovolily ani jednu branku! Sami naopak čtyři vstřelily. Postupně se prosadili Gromadzki, Jevtěchov, Kaštánek a Pavlata. Vítkovicím nepomohla ani závěrečná hra bez brankáře a série se tak za stavu 2:0 pro Dynamo přesouvá do Pardubic.

Junioři Dynama zde budou moci zpečetit svůj postup do další fáze play off. Třetí, možná rozhodující, utkání startuje už v pondělí 11. března od 17:15. Přijďte fandit Dynamu! Vstup je možný zdarma přes vrátnici enteria areny.

Sestava pardubických juniorů v posledním zápase:

Vilém (Tuláček) – Koudelka, Švec, Hebek, Tvrdík, Kubánek, Kaštánek – Pavlata, Fiala, Gromadzki – Kalužík, Burda, Štěpánek – Dostál, Jaša, Helikar – Bartoň, Jevtěchov, Pilař.

Trenér: Jakub Venc