logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
24.11.2022
Redakce

Ondřej Chabada podepsal s Dynamem novou smlouvu

Objev letošní sezony, devatenáctiletý obránce Ondřej Chabada, podepsal novou smlouvu s Dynamem. Odchovanec klubu si vysloužil tříletý kontrakt. „Jsme rádi, že Ondra bude nadále rozvíjet svůj potenciál v naší organizaci,“ řekl sportovní ředitel Dušan Salfický po podpisu smlouvy s Ondřejem Chabadou.

Ondřej Chabada odehrál první extraligový zápas už v sezoně 2020/21. Další start v A-týmu přidal 23. října proti Kladnu a pro pardubického mladíka to byl velmi povedený večer. Hned ve čtvrtém střídání vstřelil svůj první extraligový gól a pomohl Dynamu k výhře 6:2. V příštím zápase nastoupil proti Třinci a na další výhře se podílel asistencí.

Letos zatím nastoupil do pěti extraligových zápasů, starty si připsal také za prvoligový B-tým. Svými konstantními výkony mezi seniory si vysloužil novou smlouvu s Dynamem.

„Je to pro mě splněný sen a takové zadostiučinění. Vždycky jsem doufal, že si vybojuji smlouvu s Dynamem, což se teď stalo, takže mám obrovskou radost. Výkony mohou být vždycky lepší, ale zatím si plním cíle, které jsem do sezony měl. Věřím, že to bude ještě lepší,“ říká s úsměvem Ondřej Chabada po podpisu smlouvy.

Pardubický odchovanec podepsal tříletý kontrakt s možností následného prodloužení.

„Jsme rádi, že můžeme oznámit smlouvu pro dalšího našeho nadějného hráče. Ondra v obou týmech naší akademie ukazoval svůj potenciál a tvrdě pracoval, což ho dovedlo k podpisu této smlouvy. V letošní sezoně jsou pro něj odměnou starty za A-tým i B-tým, dostal se také do reprezentace do 20 let, což jen ukazuje na jeho potenciál. Jsme rádi, že ho nadále bude rozvíjet v naší organizaci,“ řekl sportovní ředitel klubu Dušan Salfický k podpisu mladého obránce.