logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
12.03.2024
Redakce

Nový díl seriálu Hockeytown! Tentokrát z prostředí B týmu

V pořadí už třetí díl seriálu Hockeytown se věnuje pardubickému B týmu. Podívejte se do zákulisí jednoho zápasového dne béčka. Ukážeme vám ranní rozbruslení, dění v kabině, předzápasovou poradu a uslyšíte také, co přímo během zápasu říká hráčům trenér Tomáš Jirků. Nový díl seriálu už nyní na našem YouTube kanále!

Po prvních dvou dílech seriálu, které mapovaly zákulisí Souboje legend a Spengler Cupu, nyní nabízíme možnost nahlédnout po pokličku fungování pardubického B týmu.

Dynamo B v průběhu sezóny převzal trenér Tomáš Jirků a právě nový šéf lavičky Dynama B je hlavní postavou nového dílu seriálu Hockeytown. Dvaatřicetiletý trenér měl v rámci zápasu s Jihlavou mikrofon, díky jemuž uslyšíte, co přesně kouč během zápasu svým svěřencům říká.

Kromě toho se podíváte na ranní rozbruslení, fungování kabiny i předzápasovou poradu. Nový díl seriálu Hockeytown naleznete už nyní na klubovém YouTube kanále.

video---

Partnerem třetího dílu seriálu je D+D Real.

Hockeytown #2 | Spengler Cup

Zákulisí, autentické záběry ze hry i mimo ni, výpovědi klíčových hráčů a mnoho dalšího! To nabízí druhý díl seriálu HOCKEYTOWN, který mapuje naši cestu Spengler Cupem. Na legendárním turnaji se Dynamo objevilo potřetí a dosáhlo historicky největšího úspěchu - druhého místa.


Hockeytown #1 | Souboj legend

V polovině prosince spatřil světlo světa první díl nového seriálu. Věnoval se Souboji legend, kterým jsme ukončili rok trvající oslavy sta let pardubického hokejového klubu. Na platformě YouTube ho k dnešnímu dni vidělo 10 000 lidí.