logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
06.03.2024
Redakce

Junioři vyzvou v předkole play off Vítkovice

Pardubičtí junioři zahájí ve čtvrtek 7. března předkolo Play off DHL extraligy juniorů. Dynamo se v boji o čtvrtfinále postaví Vítkovicím, série hraná na tři vítězná utkání začne na stadionu soupeře. Třetí zápas série sehrají Pardubice na domácím ledě v pondělí 11. března od 17:15 ve velké hale enteria areny, vstup na zápas je zdarma přes vrátnici.

Junioři Dynama Pardubice postoupili do předkola vyřazovacích bojů z prvního místa nadstavbové skupiny O účast v play off. Jejich soupeřem bude naopak poslední tým nadstavbové skupiny O pořadí v play off - HC Vítkovice Ridera. Právě Vítkovice byly soupeřem pardubických juniorů v základní části soutěže a Dynamo ve třech ze čtyř vzájemných zápasů zvítězilo. Přímý postup do play off nakonec vybojoval ostravský celek, v tabulce základní skupiny skončil čtvrtý o pouhé dva body před pátými Pardubicemi.

Dynamo si tak účast v play off muselo vybojovat v nadstavbové skupině. To se svěřencům Jakuba Vence podařilo na výbornou, když z 28 utkání odešli jako vítězové ve 21 případech. Nyní je před nejstarší pardubickou mládežnickou kategorií další výzva, a to předkolo proti Vítkovicím.

Série začíná ve čtvrtek 7. března na stadionu soupeře. Druhý zápas se odehraje na stejném místě o den později. Předkolo se přesune do Pardubic v pondělí 11. března, 3. zápas série se odehraje ve velké hale od 17:15. O den později by se ve stejný čas na stejném místě odehrál případný čtvrtý zápas, a pokud ani ten nerozhodne, přesune se série opět do Ostravy k poslednímu pátému utkání. Vstup na domácí zápasy je možný zdarma přes vrátnici enteria areny.

Rozpis předkola play off DHL extraligy juniorů:

1. HC Vítkovice Ridera vs. HC Dynamo Pardubice 7. 3. v 17:00 OSTRAVAR Aréna
2. HC Vítkovice Ridera vs. HC Dynamo Pardubice 8. 3. v 17:00 OSTRAVAR Aréna
3. HC Dynamo Pardubice vs. HC Vítkovice Ridera 11. 3. v 17:15 enteria arena, velká hala
příp. 4. HC Dynamo Pardubice vs. HC Vítkovice Ridera 12. 3. v 17:15 enteria arena, velká hala
příp. 5. HC Vítkovice Ridera vs. HC Dynamo Pardubice 15. 3. v ??? OSTRAVAR Aréna