logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
28.08.2023
Redakce

V úterý proběhne virtuální tisková konference před startem Ligy mistrů

Nový ročník hokejové Ligy mistrů je tu! Dynamo se poprvé od roku 2016 představí v prestižní evropské soutěži a už ve čtvrtek 31. srpna přivítá v enteria areně v prvním utkání Ilves Tampere. Dva dny před startem základní části proběhne virtuální tisková konference, zúčastní se jí také trenér Dynama Václav Varaďa. Přímý přenos bude možné zdarma sledovat na YouTube.

7. září 2016 se Dynamo naposledy představilo v Lize mistrů. Nyní si po vítězství v základní části Tipsport extraligy 2022/23 prestižní soutěž zahraje znovu. Pardubické hokejisty čeká v základní části šest soupeřů – Ilves Tampere, Viking Stavanger, ERC Ingolstadt, Skellefteå AIK, Belfast Giants a Servette Ženeva.

V úterý 29. srpna, tedy dva dny před vypuknutím letošního ročníku, se uskuteční oficiální tisková konference Ligy mistrů. Zúčastní se ji všichni hlavní trenéři týmů, které se letos v soutěži představí. Chybět tak nebude ani hlavní kouč Dynama, Václav Varaďa.

Tisková konference proběhne virtuálně. Začátek je stanovený na 13:30 a sledovat ji bude možné zdarma na YouTube ZDE.

Dva dny na to, ve čtvrtek 31. srpna, už hokejisté Dynama vstoupí do základní části evropské soutěže. V 17:30 přivítají v enteria areně Ilves Tampere. Vstupenky na zápas jsou v prodeji ONLINE ZDE.