logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
17.07.2024
Redakce

V srpnu bude enteria arena hostit Letní hokejové hry, Dynamo B bude obhajovat prvenství!

Dynamo v polovině srpna uspořádá už čtvrtý ročník Letních hokejových her. Stejně jako před rokem, i letos se turnaj uskuteční v pardubické enteria areně. Dynamo B čeká na cestě k obhajobě semifinálový souboj se slovenskou Dubnicou, dále se turnaje zúčastní Dukla Jihlava a Slavia Praha. Letní hokejové hry vypuknou semifinálovými duely ve středu 14. srpna, o den později se týmy utkají o konečné umístění.

Letní hokejové hry se před rokem poprvé uskutečnily v novém formátu jako dvoudenní turnaj v pardubické enteria areně. Dynamo B porazilo polské Jastrzebie i Zlín a ovládlo tak celý turnaj. Nyní budou svěřenci Tomáše Jirků trofej obhajovat.

Letošní ročník Letních hokejových her vypukne ve středu 14. srpna, kdy jsou na programu dvě semifinálová klání. Od 14 hodin se utkají Dukla Jihlava se Slavií Praha a od 18 hodin vyzve domácí Dynamo zástupce druhé nejvyšší slovenské soutěže, celek HK Spartak Dubnica.

O den později se ve 14 hodin utkají poražení semifinalisté o třetí místo, v 18 hodin se potom ve finále rozhodne o vítězi Letních hokejových her 2024.

„Domácí turnaj je pro kluky skvělou přípravou na sezonu. Před rokem dokázali Letní hokejové hry vyhrát a věřím, že je to pro tým nejlepší motivací úspěch zopakovat. Zároveň je pro nás skvělé zahrát si před fanoušky v enteria areně, věřím, že si na kvalitně obsazený turnaj najdou cestu,“ říká Václav Baďouček, sportovní manažer Dynama B.

Diváci mohou v enteria areně navštívit všechny zápasy turnaje. O zahájení prodeje vstupenek na Letní hokejové hry budeme informovat v nejbližší době. Vstupenky se budou prodávat v denních balíčcích za jednotnou cenu 100 Kč, vozíčkáři mají vstup zdarma.

Generálním partnerem Letních hokejových her je DD Elektromont, turnaj se odehraje za podpory města Pardubice.

Rozpis Letních hokejových her 2024

DatumUtkáníČas
středa 14. srpnaHC Dukla Jihlava (Maxa liga) – HC Slavia Praha (Maxa liga)14:00
středa 14. srpnaHC Dynamo Pardubice B (Maxa liga) – HK Spartak Dubnica (TIPOS Slovenská hokejová liga)18:00
čtvrtek 15. srpnazápas o 3. místo14:00
čtvrtek 15. srpnafinále Letních hokejových her18:00