logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
02.10.2023
Redakce

Samotného mě překvapilo, že jsem dal hattrick, přiznává David Krčál

Pardubičtí junioři v sobotu nastoupili doma proti Beranům ze Zlína. Vypjatý zápas skončil vítězně pro Dynamo, a to těsně 6:5. V utkání zazářil David Krčál, který nastoupil teprve do druhého juniorského zápasu a zaznamenal hattrick.

Vítěznou bitvu zhodnotil střelec hattricku David Krčál. „První třetinu jsme prohrávali 2:1. Rozhodně jsme nebyli s výsledkem spokojeni, do druhé třetiny jsme vstoupili mnohem lépe a tým šlapal jako stroj. Na začátku třetí třetiny jsme se možná nechali unést výsledkem a Zlín toho využil, závěr zápasu byl pro diváka hodně napínavý a pro náš tým úspěšný.“

Pardubický útočník ve 26. minutě poslal Dynamo do vedení. Následně svým druhým gólem získal Pardubicím tříbrankový náskok. Svůj hattrick završil ve 40. minutě.

„Byl to můj druhý zápas za juniory. V tréninku před zápasem jsem se cítil hodně dobře a věřil jsem si. Samotného mě překvapilo, že jsem dal hattrick, určitě za to vděčím také spoluhráčům, kteří mě pozitivně přijali.“

„Věřili jsme si, závěr byl hodně bojovný. Jsme moc šťastní, že jsme zápas vyhráli,“ konstatuje pardubický Krčál o konci vypjatého zápasu, kdy Zlín dotahoval, ale Pardubice si vítězství nenechaly vzít.

Ve čtvrtek čeká pardubické juniory výjezd na led Přerova, kde se pokusí přivézt tři body domů do Pardubic. „Na zápas se připravíme kvalitně jako na každý jiný. Ale ještě jsem nedostal informaci od trenérů, jestli budu hrát,“ říká David Krčál.