logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
04.02.2021
Klub

Jsem spokojen, když všichni hráči bojují na 100 procent

Stavební společnost Kave Bau s.r.o. se řadí mezi partnery pardubického hokeje už téměř 15 let. Firma působí v oblasti vodohospodářských, dopravních a inženýrských staveb. Kde vidí společné prvky se svým oborem jednatel společnosti Kave Bau Petr Veselý? „Dravost, neúnavnost, dosahování společných cílů, bojovnost, důraz na kvalitu a výsledek,“ řekl v rozhovoru pro náš web Petr Veselý.

Dynamo Pardubice před letošní sezonou našlo nového majoritního akcionáře v osobě podnikatele Petra Dědka. Co říkáte na první měsíce pod jeho vedením?

Oproti předchozím sezónám vnímám větší stabilitu klubu v působnosti nejen na veřejnosti, ale i směrem k ostatním partnerům. Klub dostal hráčskou stabilitu i jinou kázeň.

Jak dlouho už podporujete pardubický hokej a co Vás mezi naše partnery přivedlo?

Pardubický hokej podporujeme již 15 let. Mezi partnery hokeje mě přivedl vztah ke sportu a možnost být součástí zajímavých projektů a cílů.

Máte v současném kádru nějakého oblíbeného hráče?

Mám rád kolektiv jako tým a jsem spokojen, když všichni hráči hrají a bojují na 100 procent. Mým oblíbeným hráčem je pak Jakub Nakládal.

Mohl byste v krátkosti představit vaši společnost?

Klíčovou oblastí působení naší společnosti jsou vodohospodářské, dopravní a jiné inženýrské stavby, dále demolice a zemní práce. Převážnou součástí naší práce jsou komplexní dodávky stavebních zakázek na pozici generálního dodavatele či subdodavatele.

Vidíte nějaké společné prvky, které má váš obor s ledním hokejem?

Dravost, neúnavnost, dosahování společných cílů, bojovnost, důraz na kvalitu a výsledek.

Na které stavby v našem kraji jste nejvíce pyšný a proč?

Obchodní centrum UNI HOBBY Svitavy, kde naše firma byla dodavatelem podílejícím se na přípravě a realizaci díla. Sběrný dvůr v Horním Jelení, který pomohl ekologické stránce města. ČOV a kanalizace Chornice, stavba, která zkvalitnila životního prostředí obce Chornice. A další úspěšné realizace vodohospodářských staveb v regionu.