logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
27.03.2020
Redakce

Dynamo i v další sezoně povede Milan Razým se svými asistenty

PARDUBICE – Hokejisty Pardubic povede i v další sezoně trenérská trojice Milan Razým, Michal Mikeska a Petr Čáslava. Po úspěšném zvládnutí konce sezony 2019/2020 dostali důvěru od vedení klubu i na následující ročník.

„Trenéři zvládli cíl, který dostali od vedení při jejich nástupu, což byla záchrana nejvyšší soutěže pro Pardubice. Za to jim představenstvo klubu chce ještě jednou poděkovat. I z tohoto důvodu jsme rádi, že trenérské trio vyjádřilo ochotu nadále vést náš A tým a přistoupilo na podmínky, které reflektují současnou situaci epidemii koronaviru,” řekl Dušan Salfický, člen představenstva hokejového klubu.

Hráči Dynama v tuto chvíli mají volno, pokud situace dovolí, k letní přípravě by se měli sejít na konci dubna. Na led by se měli znovu postavit v polovině července. Extraliga naplno vypukne podle předběžného plánu v pátek 18. září.

„Jsem rád, že jsme se všichni společně domluvili. S Michalem a Petrem jsme si sedli a výborně fungujeme. V současné době mají hráči ještě tři týdny odpočinek a pak bychom měli začít jedenácti týdenní letní přípravu. Čekáme, jak se bude situace vzhledem k opatřením dále vyvíjet a máme pro hráče připravené individuální tréninkové plány,” vyjádřil se hlavní trenér Dynama Milan Razým.

Milan Razým se svými asistenty Michalem Mikeskou a Petrem Čáslavou nastoupil k týmu 10. prosince 2019. Pod jejich vedením získali pardubičtí hokejisté 37 bodů.