logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
31.10.2022
Redakce

Dynamo děkuje už ve čtvrtek!

Stejně jako v loňské sezoně, i letos nás čeká speciální utkání s akcí Dynamo děkuje. Ve druhém ročníku poděkujeme všem malým i velkým hrdinům pardubického hokeje. Speciální zápas sehraje Dynamo ve čtvrtek 3. listopadu od 18:00 s Olomoucí.

Dynamo je víc než hokej, má velkou fanouškovskou základnu a tím také velkou společenskou odpovědnost. Proto chce být vzorem svým příznivcům a pořádá už druhý ročník akce Dynamo děkuje.

Klub v předzápasovém ceremoniálu, který odstartuje v 17:45, ocení 8 hrdinů klubu i všedního života. O přestávkách poté přehraje na kostce medailonek s příběhem každého z nich. Dynamo oceňuje opravdové hrdiny, které zachraňují lidské životy, ale také malé hrdiny každodenního stereotypu. Chceme, aby se k sobě lidé navzájem chovali hezky a aby atmosféra v Pardubicích na hokeji byla vždy něčím výjimečná.

Na konci druhé přestávky ocenění hrdinové dostanou také šek na 20 tisíc korun, který každý z nich podle svého uvážení věnuje na dobrou věc.

Přijďte na zápas s Olomoucí a poděkujte hrdinům společně s námi! Vstupenky na čtvrteční zápas jsou v prodeji ON-LINE ZDE. Zápas začíná v 18:00, ceremoniál Dynamo děkuje už v 17:45.