logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
01.02.2021
Redakce

Bez gólu nevyhrajeme, ví moc dobře Tybor. Jeho hlava drží

Ani Radoslav Tybor nedokázal při svém druhém zápase po návratu z dlouhé, zraněním vynucené přestávky odvrátit porážku pardubického Dynama na ledě Plzně 0:3. „Šance jsme měli, ale když nedáme gól, nemůžeme vyhrát,“ litoval slovenský útočník po utkání 41. kola Tipsport extraligy.

Slovenský útočník Radoslav Tybor byl po utkání v Plzni smutný, on ani jeho spoluhráči neskórovali. Přesto však poznamenal, že Dynamo bylo domácím Indiánům kvalitativně srovnatelným soupeřem. „Byl to vyrovnaný zápas, my jsme střídali lepší úseky s horšími. Šance jsme měli, ale když nedáme gól, nemůžeme vyhrát,“ připomněl logickou matematiku Radoslav Tybor.

Jedním z rozhodujících faktorů utkání byly početní výhody. Plzeň totiž dostala k dispozici čtyři přesilové hry, Pardubice jen jednu. „My jsme byli více nedisciplinovaní, Plzeň potrestala jeden faul. My jsme neměli dobrý pohyb kolem brány a prostor na přesilovku jsme si ani nevytvořili,“ litoval slovenský forvard.

Pro Radoslava Tybora se jednalo o druhé utkání po návratu z dlouhého zranění, mimo hru byl měsíc a půl. „Jsem rád, že hlava drží, na druhou stranu dlouhý výpadek cítím, hlavně v kondici. Byl jsem omezený v tréninku, nemohl se ničemu věnovat. Snad se do toho brzy dostanu,“ přeje si autor čtyř extraligových branek v letošní sezoně. Pomoci by mu mohl i příchod Tomáše Zohorny. „Je to obrovská posila, která má v Rusku hodně odehráno. Nemám pochyb, že by nám nepomohl. Už se těším až nastoupí,“ dodal Tybor.