logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
30.11.2022
Redakce

Vydražte si gólové puky z utkání s Kometou

Na nově vzniklém aukčním portálu gotauthentic.com proběhne historicky první aukce puků z Tipsport extraligy a vy tak máte možnost si vydražit originální hrané puky HC Dynamo Pardubice, které v nedělním utkání skončily v síti Komety.

Dynamo Pardubice nabízí fanouškům možnost získat tři unikátní gólové puky z utkání, ve kterém překonalo vlastní klubový rekord v počtu vítězství v řadě. Tedy z vyprodaného duelu s Kometou Brno, v němž svěřenci Radima Rulíka dotáhli obrat na 4:3 v samostatných nájezdech Kometa Brno. Puky po utkání podepsali autoři jednotlivých gólů. Čtvrtý puk z rozhodujícího nájezdu Tomáše Zohorny zůstává v archivu klubu a bude k vidění například na výstavě, kterou Dynamo chystá k výročí 100 let existence klubu.

Jaké puky si můžete vydražit?

  • gólový puk Adama Musila z utkání DYN-BRN, gól na 1:1.
  • gólový puk Roberta Říčky z utkání DYN-BRN, gól na 2:3
  • gólový puk Adama Musila z utkání DYN-BRN, gól na 3:3

Jak se zapojit do aukce?

  • Vytvořit si uživatelský profil na www.gotauthentic.com
  • Rozkliknout si nabízený předmět a nabídnout svou částku.
  • Minimální příhoz je 50 Kč.
  • Aukce probíhá od středy 30. listopadu od 16:00 do 7. prosince do 20:00. Aukce končí v daný okamžik, bez nastaveného času!

O GotAuthentic

Česká společnost, která spolupracuje s klubem na přípravě, vytváření, certifikaci a prodeji autentických artefaktů. Web gotauthentic.com funguje jako virtuální databáze, místo pro digitalizaci sportovních sbírek a marketplace v jednom. Stránka umožňuje jednoduché intuitivní vyhledávání, filtrování a prohlížení sportovních sbírek, nákup, prodej nebo jednoduché sdílení na sociálních sítích.