logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
13.06.2023
Redakce

Tři hráči Dynama nominováni na kemp osmnáctky

Na první kemp nově tvořící se reprezentace do osmnácti let dostali mezi 34 hráčů pozvánku také tři mládežníci Dynama. Šestidenního kempu v Kravařích se zúčastní obránci Alex Kubánek, Samuel Šmerda a Martin Švec. Mezi náhradníky brankářského kempu je z U16 Matyáš Netušil.

Nový trenér osmnáctky David Čermák poprvé potká své svěřence v neděli 18.6., kemp končí v pátek 23.6. Všichni tři pardubičtí hráči byli v minulé sezoně stabilními členy reprezentace do sedmnácti let, Kubánek se Švecem nastoupili do deseti zápasů, Šmerda do sedmi. Už na začátku srpna se koná každoroční prestižní Hlinka Gretzky Cup, na který se podívá velká část této nominace.

Od 16.6 do 18.6. se také koná specializovaný kemp, který je určen brankářům kategorií U16 a U17. Na ZS Hvězda Praha se ve zmíněných dnech potká brankářská elita daných ročníků, na kterou budou dohlížet jako trenéři bývalí gólmani, mezi kterými je například Marek Schwarz, Michal Neuvirth nebo Ondřej Pavelec. Mezi náhradníky U16 bude na svoji šanci čekat pardubický gólman Matyáš Netušil.