logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
07.10.2024
Redakce

Tobiáš Sekanina a David Veřmiřovský nominováni do repre U17

V národním dresu si zahrají Tobiáš Sekanina a David Veřmiřovský. Dva pardubické mladíky čeká s reprezentací do sedmnácti let přípravný kemp a dva přátelské zápasy.

Českou reprezentaci do sedmnácti let čeká první sraz od srpna, kdy na dobře obsazeném turnaji v Piešťanech obsadila druhé místo.

Reprezentační sedmnáctka se tentokrát sejde 12. října v Českých Budějovicích, kde stráví dva dny a v pondělí se přesune do Salcburku. Tam jsou v plánu dvě utkání proti tamní akademii Red Bullu a jeho výběru do 18 let.

Program

úterý 15. října: 17:00 RB Salcburk U18 - Česko

středa 16. října: 15:00 RB Salcburk U18 - Česko

Nominace reprezentace

Brankáři:

Filip Růžička (Mountfield HK), David Veřmiřovský (HC Dynamo Pardubice)

Obránci:

Ben Stefan Reisnecker (Sparta Praha), Jiří Kamas (Škoda Plzeň), Josef Šrámek (České Budějovice), Vojtěch Hora (Mladá Boleslav), Dominick Radim Byrtus (Oceláři Třinec), Pavel Kůrka, Tomáš Vrzal (oba Energie Karlovy Vary)

Útočníci:

Tobiáš Sekanina (HC Dynamo Pardubice), Lukáš Slavík (Energie Karlovy Vary), Vojtěch Kubín (Kometa Brno), Jan Hrček, Dominik Řípa, Matěj Weiss (všichni Oceláři Třinec), Vojtěch Švancar (Slavia Praha), Adam Klaus (Lausanne, SUI), Jan Fodor, Jiří Maxa, Matěj Tománek (všichni Škoda Plzeň), Dominik Krajdl (Bílí Tygři Liberec), Petr Hanyš (Mladá Boleslav)