logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
30.04.2024
Redakce

Michal Hrádek podepsal s Dynamem nový kontrakt

Talentovaný obránce a pardubický odchovanec Michal Hrádek bude i nadále oblékat dres Dynama! V mateřském klubu podepsal smlouvu až do roku 2027. Součástí dohody je i opce na další sezónu. „Chci to dotáhnout do toho, že tady budu hrát stabilně extraligu," říká po podpisu nové smlouvy.

Michal Hrádek naskočil v sezóně 2023/2024 do dvaadvaceti extraligových zápasů. Výraznou pozici pak zastával v dresu pardubického B týmu. V něm odehrál v sezóně celkem 27 zápasů.

„Konkurence je tady hodně velká, je náročné se prosadit. Jsem ale moc rád, že tady můžu dál působit a bojovat o místo v mém mateřském klubu. Chci to dotáhnout do toho, že tady budu hrát stabilně extraligu," říká pardubický odchovanec. „Někdy jsem hrál za áčko, někdy za béčko. Za zkušenosti, které jsem nabral v tomhle roce jsem jedině rád," dodává.


Dalších osm startů přidal Michal Hrádek v Lize mistrů a čtyřikrát se objevil v sestavě na Spengler Cupu. „Bylo parádní se poměřit s nejlepšími kluby v Evropě. Nasbírali jsme navíc plno dalších zážitků a zkušeností. Je to přeci jen něco jiného, než ten český hokej."

Nyní prodloužil dvaadvacetiletý obránce smlouvu s Dynamem až do roku 2027. Součástí dohody je i opce na další sezónu.

„V únoru jsme na Michala uplatnili opční právo a hned jsme začali jednat o prodloužení stávajícího kontraktu. Našli jsme shodu, za což jsme moc rádi. V Michalovi vidíme budoucnost a věříme, že sázka na něj bude dobrá. Věříme, že v našem dlouhodobém plánu bude stabilním členem a nyní je potřeba, aby se posunul a začal stabilně hrát extraligu," komentoval podpis nové smlouvy Dušan Salfický, sportovní manažer Dynama.