logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
před 2 dny
Redakce

Dynamo hlásí útočnou posilu ze zámoří, přichází Jasper Weatherby

Pardubický kádr posílí americký útočník Jasper Weatherby. Šestadvacetiletý forvard se zkušenostmi z NHL i AHL podepsal smlouvu do konce sezony s opcí. „Přivádíme silového útočníka, který může být velkým přínosem pro naši ofenzívu,“ říká k podpisu Petr Sýkora, sportovní ředitel Dynama.

Po Jakubu Zbořilovi oznamuje Dynamo další posílení kádru v průběhu sezony 2024/25. Po vyztužení obranných řad se nyní rozšíří i ofenzíva týmu, ze zámoří přichází Jasper Weatherby.

Americký útočník má zkušenosti se zámořským hokejem, v sezoně 2020/21 odehrál 50 zápasů v NHL za San Jose Sharks. V poslední dvou sezonách působil v AHL, naposledy hrál za Milwaukee Admirals.

„Přivádíme silového útočníka, který může být velkým přínosem pro naši ofenzívu. Jasper je mladým hráčem, který má zkušenosti se zámořskými soutěžemi a může zlepšit náš důraz v předbrankovém prostoru i pohyb v útočném pásmu,“ říká Petr Sýkora na adresu zámořské posily.

Jasper Weatherby je prvním zámořským hráčem v Dynamu od sezony 2021/22, kdy pardubický dres oblékali Dennis Robertson nebo Anthony Camara.

Welcome to Hockeytown, Jasper!