logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
29.01.2024
Redakce

Aukce KOUSEK HOCKEYTOWNU ve čtvrtek končí!

Ve čtvrtek 15. února končí aukce čtyř dresů ze Spengler Cupu, čtyř hraných extraligových dresů, speciálních sad puků a gólových kotoučů hráčů Dynama s motivy Dynastie Dynamo ze Dne D. Vydražte si svůj artefakt a na poslední chvíli získejte #KOUSEKHOCKEYTOWNU!

Pardubičtí fanoušci mají další možnost získat unikátní klubové artefakty. Nyní si mohou vydražit hrané dresy ze Spengler Cupu, na kterém Dynamo ziskem stříbrných medailí zaznamenalo historický úspěch. Z nejstaršího hokejového turnaje světa naleznete v aukci hrané dresy Libora Hájka, Petera Čerešňáka, Lukáše Radila a nehraný připravený dres pro zápas Roberta Kousala.

Vydražit si můžete také dresy z utkání nejvyšší soutěže. V aukci jsou hrané dresy Lukáše Sedláka, Romana Willa, Martina Kauta a Tomáše Zohorny.

V nabídce je také speciální sada puků vyrobená k výročí 100 let pardubického hokeje nebo sada speciálních puků s motivy Dynastie Dynamo ze Dne D. Pořídit si můžete také podepsané gólové puky. Jedná se o tyto kotouče:

  • Libor Hájek - 1. gól ve speciálním utkání Den D, puk Dynastie Dynamo (PCE vs KLA 3:1): gól na 1:0
  • Matej Paulovič - 4. gól ve speciálním utkání Den D, puk Dynastie Dynamo (PCE vs KLA 3:1): gól na 3:1


Aukce končí dnes, ve čtvrtek 15. 2. v podvečer. Konec aukce není v tomto případě pevně daný, aukce je nastavena jako prodlužovaná. S každým příhozem v poslední minutě aukce dané položky se k trvání aukce přidá dalších 60 vteřin. Přesný konec je specifikován u každého předmětu.

Aukce probíhá na stránkách GotAuthentic ZDE.