22.11.2023
Redakce

Známe soupeře pro čtvrtfinále Ligy mistrů! Vyzveme Lukko Rauma

Dynamo se opět podívá do Finska! Ve čtvrtfinále Ligy mistrů narazí na Lukko Rauma. Finský celek si v osmifinále poradil s rakouským Innsbruckem. Celkově Přesné termíny zápasů a bližší informace přineseme v nejbližších dnech. Stejně tak nabídneme informační servis k prodeji vstupenek.

V první polovině prosince se pokusí najít Dynamo recept na dalšího silného soupeře z Finska. Dvojzápas začne 5. nebo 6. prosince. Odveta bude na programu 12. prosince. O pořadatelství zápasů a času úvodního vhazování bude ještě rozhodnuto. O dalším průběhu vás budeme informovat na webu, sociálních sítích i v aplikaci.

Jak se Raumě v letošní sezóně daří?

Lukko Rauma se v letošní sezóně finské Liigy nachází na šestém místě tabulky. V dosavadním průběhu dokázali svěřenci trenéra Tomiho Lamsy porazit například silný Kärpät Oulu.

Nejproduktivnějším hráčem Raumy v lize je finský reprezentant Sebastian Repo. Sedmadvacetiletý útočník zapsal ve 22 zápasech 19 bodů. V těsném závěsu je se ziskem 16 bodů Tarmo Reunanen. V brance se střídá Kanaďan Samuel Harvey a Fin Daniel Lebedeff, ani jednomu z nich se však v letošní sezóně nedaří přehoupnout se přes devadesátiprocentní hranici úspěšnosti zákroků.

Týmu se skvěle daří v dosavadním průběhu Ligy mistrů. Základní část zakončil s bilancí pěti výher a jedné porážky, což stačilo na celkově třetí místo. Lepší byli v konečném pořadí pouze hráči švédského Växjö a německého Mannheimu, který jako jediný našel v letošní sezóně na Lukko recept.

V první polovině prosince se pokusí najít recept na silného soupeře také Dynamo. Dvojzápas začne 5. nebo 6. prosince. Odveta bude na programu 12. prosince. O pořadatelství zápasů a času úvodního vhazování bude ještě rozhodnuto. O dalším průběhu vás budeme informovat na webu, sociálních sítích i v aplikaci.