01.12.2023
Redakce

Poleťte s Dynamem také do Raumy! Letíme už 11. prosince

Utkání, které rozhodne o postupujícím mezi nejlepší čtyřku klubů v Evropě! Také tentokrát klub dává všem svým fanouškům příležitost unikátního výjezdu společným leteckým speciálem s týmem Dynama. Letíme už 11. prosince! Součástí balíčku je zpáteční letenka z Pardubic do Tampere, transfer z letiště do Raumy a vstupenka na utkání. Cena balíčku je 9 900 Kč. Objednávky jsou možné do pátku 8. prosince do 12:00.

Hokejisté Dynama odehrají v Raumě odvetné utkání čtvrtfinále Ligy mistrů. To je naplánováno na 12. prosince. Společně s týmem však můžete letět už o den dříve a prohlédnout si tak čtyřicetitisícové město, jehož dominantou jsou staré dřevěné stavby v centru, které jsou na seznamu UNESCO.

Odlet z Pardubického letiště:

  • 11. prosince 2023 v 11:00

Z Pardubic poletíme do Tampere, odkud se následně autobusem přepravíme do Raumy. Také tato přeprava je součástí balíčku.

Odlet z Tampere:

  • na letiště v Tampere se přesuneme po skončení zápasu
  • návrat do Pardubic je plánován mezi třetí a čtvrtou hodinou ranní 13. prosince

Zápas v Raumě se odehraje 12. prosince od 17:30 (SEČ).

Objednávky zájezdu jsou možné do pátku 8. prosince do 12:00. V případě zájmu zašlete závaznou objednávku na e-mail klara.baborova@hcdynamo.cz a uveďte své fakturační údaje (jméno a příjmení, telefonní číslo, adresa bydliště a PSČ). Následně dostanete platební pokyny k uhrazení objednávky.

Generálním partnerem Dynama v Lize mistrů je D+D Elektromont. Významnými partnery jsou město Pardubice, Pardubický kraj, Hitrádio Černá Hora, D+D Real a Rozvojový fond Pardubice.