14.12.2023
Redakce

AKTUALIZUJEME: Dynamo Express nabízí jízdenky na stání! Zastaví i v Kolíně

Čekali jste na to šestnáct let. Nyní je čekání u konce! Dynamo Express se vrací! Už 22. prosince se opět vrací speciální vlak vypravený pouze pro fanoušky Dynama. Jízdenky s místenkami jsou vyprodané. O výjezd do pražské O2 areny je obrovský zájem, oproti původnímu plánu nyní přidáváme několik jízdenek na stání bez nároku na sedadlo! Cena zpáteční jízdenky bez místenky činí 400 Kč. Všichni účastníci výjezdu navíc obdrží tematické tričko, vyrobené speciálně při příležitosti vlakového výjezdu. Na základě četných žádostí se podařilo domluvit zastávku vlaku v Kolíně při cestě tam i zpět.

Poslední desítky jízdenek na Dynamo Express jsou v prodeji! Zakoupit můžete již pouze jízdenky bez místenek, tedy na stání. On-line si je můžete zakoupit ZDE.

Cena zpáteční jízdenky bez místenky je 400 Kč. Kromě skvělého zážitku si z vlaku odnesete také tematické tričko, vyrobené speciálně při příležitosti vlakového výjezdu.

Na základě četných žádostí se klubu s dopravcem podařilo zajistit zastávku v Kolíně. Dynamo Express v Kolíně zastaví při cestě tam i zpět. Cena jízdenky pro nastupující/vystupující zůstává stejná, speciální výjezdové tričko je v ceně.

Odjezd do Prahy

  • Odjezd z pardubického hlavního nádraží: 15:55
  • Odjezd z Kolína: 16:30
  • Příjezd na stanici Praha Libeň: 17:20

Odjezd zpět do Pardubic

  • Odjezd ze stanice Praha Libeň: 21:40
  • Zastávka v Kolíně: 22:30
  • Příjezd na Pardubice hlavní nádraží: 23:00

Účastníci zájezdu musí být u vlaku nejpozději 15 minut před plánovaným odjezdem.

Vstupenky do O2 areny

Na utkání je potřeba si zakoupit vstupenku zvlášť. Pro nákup vstupenek do O2 areny je nutné se přihlásit do sítě ticketportal.cz. Sektory vyhrazené pardubickým fanouškům jsou již vyprodané. Vstupenky do ostatních sektorů arény můžete zakoupit ZDE, hned vedle našich sektorů je ještě několik desítek volných míst (např. sektor 418 nebo 423), i když celá O2 arena směřuje k tomu, že bude vyprodáno.

Vstupenky můžete zakoupit rovněž v síti Ticketmaster ZDE.

  • Další informace k Dynamo Expressu, přepravní podmínky a kompletní přehled naleznete ZDE.