8.9.2006
(HoH)

Juniorka doma proti Karlovým Varům neuspěla

Ani ve druhém utkání neuspěli pardubičtí junioři. V zápase proti Karlovým Varům se jim herně povedla jen druhá třetina, ale na vítězství to nestačilo.

Extraliga juniorů, 2. kolo, sobota 9.9.2006, ČEZ Arena

Dynamo Pardubice

Karlovy Vary

1:3
0:2, 1:1, 0:0
Branky a nahrávky: 26:25 Nykl (J. Salava) – 11:23 Zucker (Baran, Tomiš), 11:55 Mareček (Tollinger, Topinka), 30:21 Zmeškal (Bauer, Mašek). Rozhodčí: Homola – Čížek, Padevět. Vyloučení: 8:12. Využití: 1:1. Diváci: 50. Střely na branku: 30:35. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3.
Dynamo Pardubice: Růžička – J. Nakládal, Kučera, Šnejdr, Rejzek, Poskočil, Lesák, Drtina, D. Salava – Paučin, Jindřich, Kaut – J. Svoboda, Semorád, Nykl – Janecký, Žídek, Škumát – Verner, J. Salava, Dobiáš.
Karlovy Vary:

Komentář

Hlavně na druhou třetinu mohou láteřit pardubičtí hokejisté. V ní vystřelili na brankáře soupeře celkem dvacet puků, ale jen jediný se dostal za jeho záda. Domácím hokejistům se nepovedl začátek, inkasovali dva góly v 11. minutě. V závěru utkání už Pardubice neměly síly na zvrat.

Ohlasy po utkání

Jiří Šejba (HC Moeller Pardubice): „Začali jsme vlažně, začátek zápasu jsme zaspali. Přitom jsme postavili nejsilnější sestavu, kterou máme k dispozici. Karlovy Vary hrají silový hokej, proto jsme zařadili Václava Lesáka a Jakuba Nakládala. Postavili jsem také první řadu z ročníku 1987. Od toho jsme si něco slibovali, ale nevyšlo, proto jsme do druhé třetině vstoupili s určitými změnami. Mladí kluci přinesli rychlost, pohyb a kombinace, které vázly. Ve třetí třetině nás Karlovy Vary přetlačily, máme hráče menšího vzrůstu. Musíme do dalších zápasů dávat více srdíčka, bojovnosti a kolektivní hry, jinak to nepůjde.“