logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
13.08.2020
Tisková zpráva

Vstupenky na domácí utkání s Kometou Brno už jsou v prodeji

HC Dynamo Pardubice čeká 18. srpna poslední domácí zápas v rámci skupinové fáze Generali Česká Cupu utkání s Kometou Brno. Přinášíme informace o prodeji vstupenek na toto utkání.

Stejně jako v předchozích utkáních, přednost při prodeji lístků budou mít fanoušci, kteří si zakoupili permanentní vstupenky na nadcházející sezonu 2020/2021.

Od 13. srpna bude spuštěn online prodej vstupenek. Poběží od devíti hodin. Bude pouze pro držitele poukazů a voucherů na permanentní vstupenky, jejichž číslo zadáte při koupi.

Na pokladnách enteria areny budou lístky přednostně pro fanoušky, kteří se prokáží voucherem nebo dokladem o zaplacení permanentky na nadcházející sezonu, dostupné od pondělí 17. srpna od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin. Jeden voucher nebo poukaz na permanentku opravňuje svého držitele k nákupu jedné vstupenky na zápas 5. kola Generali Česká Cupu s Kometou Brno.

Cena vstupenky činí 200 korun na sezení a 100 korun na stání.

V den utkání od 13 hodin do začátku budou neprodané vstupenky puštěné do volného prodeje na pokladnách enteria areny. Počet míst pro vozíčkáře bude omezený.

Uvnitř enteria areny budou i nadále platit přísná hygienická a bezpečnostní opatření jako při minulých zápasech GČ Cupu. Stadion bude rozdělen do pěti sektorů, z nichž každý bude mít vlastní vstup, sociální zařízení i občerstvení. Přecházení mezi sektory, setkávání se s návštěvníky z jiných sektorů či příchod jiným vchodem, než má návštěvník na vstupence určeno, není možné. Na různých místech enteria areny budou rozmístěny dezinfekční prostředky. Pokud je to možné, důrazně doporučujeme platbu kartou. Specifická pravidla a omezení kapacity platí také pro novináře a fotografy.

Každý fanoušek musí mít uvnitř areny nasazenou ochranu úst a nosu. Prosíme všechny návštěvníky o vzájemnou ohleduplnost a respektování pravidel. V případě nedodržování těchto nařízení a pokynů pořadatelské služby, budou návštěvníci vykázáni.