logo 70 MLÁDEŽ
arena logo Facebook Tacebook YouTube Instagram
30.10.2019
Redakce

Všichni jsme bojovali na sto procent, těšilo kapitána Olivu

Junioři Dynama, kteří museli nahradit kvůli zdravotním potížím A-tým, podlehli po bojovném výkonu na ledě karlovarské Energie 0:8. „Zápas jsme se snažili odpracovat, dávali jsme do toho všichni sto procent,“ těšilo kapitána Jana Olivu.

Topstory video.

Téměř všichni hráči si odbyli v Karlových Varech extraligovou premiéru. „V kabině zavládlo nadšení, protože každý si chce zahrát extraligový zápas. Takže to byl určitě skvělý pocit a na zápas jsme se těšili,“ neskrýval po zápase spokojenost kapitán Jan Oliva.

Junioři srdnatě bojovali a snažili se domácímu soupeři utkání co nejvíce znepříjemnit. „Zápas jsme se snažili odpracovat, dávali jsme do toho všichni sto procent,“ těšilo obránce Dynama.

I když duel skončil vysokým rozdílem, mladíci Dynama ukázali obrovské nasazení a bojovnost. „Zápas byl těžký. Karlovy Vary nám ukázaly sílu, byly jasně lepší, ale alespoň víme, na čem musíme dál pracovat,“ pokračoval devatenáctiletý junior.

Pardubice mohly na ledě Energie z pozice outsidera pouze překvapit. „Do zápasu jsme šli tak, že chceme uhrát co nejlepší výsledek a pokusit se dát gól. Určitě jsme mohli jen překvapit. Je škoda, že se nám ten gól nepodařilo dát,“ zakončil rozhovor Jan Oliva.

Další videa naleznete na klubovém YouTube kanálu.